naar menu naar content
licht bewolkt

20°
vandaag

lichte regen

17°
morgen

Strandtent

Aloha Beachclub, Surfschool & Surfshop

Scheveningen Haven

Bij Aloha: Beachclub, Surfschool en Surfshop ben je sinds 2002 van harte welkom voor diverse activiteiten, zoals het genieten van heerlijk eten, het aanschaffen van surfuitrusting en het volgen van surflessen voor zowel jongeren als volwassenen. Aloha is gelegen aan het Noorderstrand van Scheveningen, een locatie die bekendstaat als de beste surfspot van Nederland.

Aloha verwelkomt je graag voor een ontspannen ontbijt, lunch, borrel of diner. Deze strandtent staat er het hele jaar, dus ze zijn zeven dagen per week geopend, het hele jaar door.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het leren surfen, daarvoor kan je hier ook uitstekend terecht. De surfschool bevindt zich op het Noorderstrand van Scheveningen nabij de monding van de haven. Dankzij de bescherming tegen wind en stroming door het Noordelijk havenhoofd zijn de omstandigheden vaak perfect om te leren surfen.

Daarnaast vind je in hun surfshop vind je een breed scala aan surfuitrusting, waaronder bikini's, zonnebrillen, zonnebrandcrème, wetsuits, bodyboards en surfboards. Loop vooral even binnen om rond te kijken!

Locatie

Aloha Beachclub, Surfschool & Surfshop is te vinden op Scheveningen Haven.

Plan je route naar Aloha Beachclub, Surfschool & Surfshop op Google maps