naar menu naar content
zeer lichte bewolking

15°
vandaag

licht bewolkt

19°
morgen

Scheveningen Zwarte pad Noord

Einde parking Hondenstrand

De Noordzijde van het zwarte pad is een gezellig rumoerig strand. Veel strandtenten hebben hun eigen muziek op staan, varierend van loungy gitaardeuntjes tot hardere house. In de zomer weekenden is er altijd wel een feest te vinden, en vergis je niet; het mag dan wel een strandfeestje zijn, maar bij die nieuwe hippe bikini past hier ook prima een flinke lik make-up en je mooiste bling!

Omdat er ook veel toeristen komen is dit strand ook 's zomers door de week goed gevuld. Ook leuk voor een dagje spierbundels, tattoo's en siliconen spotten! Maar als je wat aan de zijkant blijft, en genoegen neemt met een handdoekje ipv een ligbed, zijn er ook rustiger plekken te vinden.

Aan de zijkant van Strandtent Down Under is een snackbar te vinden voor de plotselinge strand-trek. :)

Honden

Hondenstrand!
Honden toegestaan alle dagen, dag en nacht: vanaf deze strandopgang tot aan de grens met de gemeente Wassenaar. (= naar rechts)

Naaktrecreatie

Niet toegestaan.

Sport

Yoga - Bij strandpaviljoen Buiten kan je elke zaterdagochtend om 10:00 uur strandyoga doen. Een losse les is 15 euro, reserveren hoeft niet. Meer info op dakina.nl.

Zeezeilen - Leden van de kustzeilvereniging Scheveningen hebben rechts van deze strandopgang hun zeilboten en vooral catamarans liggen.