naar menu naar content
licht bewolkt

20°
vandaag

lichte regen

17°
morgen

Over Strand Den Haag

Er waren eens overal strandslagen, strandtenten en leuke dingen te doen aan het strand. Maar deze waren op geen enkele website terug te vinden... Dat was de start van deze website. We zijn inmiddels een paar jaar later, en de site is ondertussen een volwassen overzicht van de stranden van Den Haag: Scheveningen, Kijkduin en natuurlijk het Zuiderstrand.

Strand Den Haag is een uit de hand gelopen hobbyproject van Anke Willems. De site heeft geen connectie met de Gemeente Den Haag, maar is gewoon een eigen initiatief.

Inhoud

De inhoud van de site is zelf verzameld en geschreven, en er kan dus hier en daar wat missen. Ik doe ontzettend mijn best om alles up-to-date te houden, maar er kan natuurlijk altijd achterhaalde info op staan. Klopt er naar jouw idee iets niet, of mis je informatie? Geef dat dan aan mij door op tips@strand-denhaag.nl.

Gebruikte fotografie

Het fotomateriaal is in het geval van de strandtenten afkomstig van de websites van de strandtenten zelf. De overige foto's zijn rechtenvrij, of afkomstig van Flickr met een Creative Commons Licentie.

Mochten er onverhoopt beelden op staan waarvan de rechthebbenden hier alsnog geen toestemming voor gebruik willen geven, neem dan vooral contact op.

Geen advertenties, geen tracking

Ik verdien niks met de website en deze website is vrij van advertenties en tracking. Dit omdat ik zelf een ook hekel heb aan tracking en advertenties. Overdag werk ik als webdeveloper bij Flink in Den Haag.

Veel plezier met het gebruik van de website!

Anke